3e editie geocache-event in Stramproy

Op zaterdag 4 september vindt het derde geocache-event plaats in Stramproy: VossEvent 3.

Geocaches zijn doosjes met logboekjes die wereldwijd verstopt liggen, vaak met een verhaal. Door deze coördinaten op internet op te zoeken en in een gps te plaatsen, kom je op mooie plekken, waar je het bestaan niet van wist (zie www.geocaching.com). Aanmelden moet via de geocache-site: GC9DYXK.

Door het lezen en lopen (met gps) van de geocaches uit dit event maak je kennis met de bewogen geschiedenis van Stramproy, vooral de tijd voor, tijdens en na de oorlog staan dit keer centraal. De wandelingen en verhalen van heemkundevereniging Stramproy en erfgoedcluster Tungelroy zijn vaak de inspiratie geweest en door Saskia en Silvie omgezet in geocaches (in puzzels en speurtochten).

Bij binnenkomst ontvang je een listing met enkele multi’s, traditionals en mysteries. Enkele geocaches kun je in de buurt van het restaurant ’t Vosseven vinden, voor de overige geocaches zul je naar een ander startpunt moeten rijden. Later op de middag komen deze geocaches online.

  • Zaterdag 4 september 2021, 10:00 – 12:00 uur
  • Restaurant ‘t Vosseven (Lochtstraat 28, 6039 RV Stramproy)