Groen licht voor kermis in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd

Nederweert – Update – Van vrijdag 27 tot en met dinsdag 31 augustus vindt in Nederweert de jaarlijkse kermis plaats. In verband met de nog steeds geldende coronamaatregelen is de kermis dit jaar anders van opzet. 

Tijdens de kermisdagen staan de attracties en kramen opgesteld op de Geenestraat en het Raadhuisplein. Dit jaar wordt ook het Rochusplein ingericht met attracties. De opzet is zodanig dat bezoekers volop kunnen genieten van de attracties terwijl er voldoende afstand gehouden kan worden.

Attracties en kramen Nederweert

Mini cars, Spaanse Churros, El Mundo Wellenflug, Trip (bank), Break dance, Ballen fontein, Schietsalon, Bigo One, Buggy, Rupsbaan, Poffertjes salon, Whipe Out, Pusher, Lucky Duck, lijntrek, Lucky Cranes, Polyp, Kop van Jut, Suikerspin, Derby, Funhouse, Notenverkoop, Oliebollen, Friet/snacks, Visverkoop.

Attracties en kramen Budschop

Lucky Duck, Mine zweef, Familie achtbaan, Lucky cranes, Gravinton, Booster, Thea cups XXL, Botsauto’s, Loempia/frisdrank verkoop.

Openingstijden kermis

Vrijdag van 17.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur
Zondag van 13.00 tot 24.00 uur
Maandag van 14.00 tot 24.00 uur
Dinsdag van 13.00 tot 24.00 uur (13.00 tot 16.00 uur prikkelarme kermis)

Horeca en eetzaken

Iets eten of drinken? Tijdens de kermisdagen mogen cafés en eetzaken in Nederweert tot middernacht geopend zijn. (Dit was eerst 3.00u, maar volgens de landelijke corona-maatregelen mag de horeca maar tot 0.00u open blijven).

Verkeer en parkeren

Het Raadhuisplein, de Geenestraat, tussen de Loverstraat en de Brugstraat, de Kerkstraat, tussen de Brugstraat en de Burg. Hobusstraat en de Brugstraat van de Geenestraat tot de ingang van de parkeerplaats bij de Jumbo zijn tijdens de kermis afgesloten voor verkeer behalve voor voetgangers. Op Budschop is het Rochusplein afgesloten. Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen in de buurt. Volg de P-borden. In enkele omliggende wegen zijn parkeerverboden van kracht. Ook gelden enkele omleidingsroutes.

De grote Nederweerter kermis betekent al jaren plezier voor jong en oud uit heel Nederweert en omstreken. De gemeente, de kermisexploitanten en de (horeca)ondernemers wensen iedereen alvast heel veel plezier.

Update

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie