Ittervoorterweg in Swartbroek op de schop

De Ittervoorterweg in Swartbroek was wel aan een opknapbeurtje toe. En dat gebeurt momenteel ook. Er wordt groot onderhoud uitgevoerd.

Grote machines en vrachtwagens rijden nog t/m 5 september door het Weerter kerkdorp. Intussen is het oude wegdek verwijderd en zijn de omhoog gekomen boomwortels afgezaagd. Stratenmakers zijn druk bezig met het vernieuwen van de stoepen en de stoepranden. Ook een deel van het fietspad wordt aangepakt.

De overlast duurt nog een paar dagen, maar daarna kun je weer genieten van een wegdek zonder scheuren en hobbels. Vanwege de werkzaamheden is er een omleidingsroute ingesteld. De bushalte van lijn 73 is tijdelijk verplaatst naar de Roermondseweg (bij Restaurant De Tos).

Als alles volgens planning verloopt is de Ittervoorterweg op zondag 5 september om 16.00 uur weer berijdbaar.