Jong en oud geniet in recreatiegebied De IJzeren Man

Veel mensen kiezen er dit jaar voor om in eigen land op vakantie te gaan. Zo komen er bijvoorbeeld ook veel mensen naar Weert om hier te recreëren.

Afgelopen weekend waren de weersomstandigheden uitermate geschikt voor een leuke dag in recreatiegebied De IJzeren Man. Er waren dan ook veel mensen op de been zoals bij de kinderboerderij, de waterskibaan, het NMC en het klimbos.

Maar niet alleen van mensen van buitenaf is De IJzeren Man een mooie plek om te vertoeven. Heb jij de nieuwe klimaattuin al eens bezocht? Of misschien toch een keer waterskiën of in de touwen hangen van het klimbos. Je hoeft niet ver te gaan voor vertier.

Kijk eens op https://www.ijzerenmanweert.nl voor leuke ideeën en een plattegrond.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel