Meerdere auto’s botsen op Randweg Zuid (N275) in Nederweert

Nederweert – Op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert heeft dinsdag iets voor 18.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Na voorbij het A2-viaduct, in de rijrichting van Weert naar Nederweert, waren vier auto’s tegen elkaar gebotst. Een vrouw had last van pijn op de borst en een man had nekklachten. Een ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers medisch te onderzoeken. Bij het ongeval waren ook twee kinderen betrokken. Zij kregen van de hulpverleners een knuffelbeertje om van de schrik te bekomen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het was druk op de weg. Vanwege de veiligheid werd een rijbaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De auto’s raakten licht beschadigd en nadat de politie verslag had opgemaakt van het ongeval konden de auto’s zonder inzet van een berger naar een parkeerplaats of garage worden gebracht.