Vaccineren zonder afspraak bij pop-uplocaties Altweerterheide en Moesel

Binnenkort wijzigen de openingsdagen van vaccinatielocatie Roermond en Venlo. Daarnaast gaat GGD Limburg-Noord de wijken en dorpen in met pop-uplocaties, waaronder in Weert. Je kan zonder afspraak binnenlopen bij de reguliere en pop-uplocaties voor een vaccinatie of meer uitleg over de vaccinaties.

 • Vaccinatielocatie Roermond is vanaf week 36 (6 september) wekelijks geopend op maandag
  t/m woensdag en zondag van 09:00-16:00 uur.
 • Vaccinatielocatie Venlo vanaf week 38 (20 september) wekelijks geopend van woensdag t/m
  zaterdag van 09:00-16:00 uur. Op zondag 19 september is vaccinatielocatie Venlo gesloten. Je een afspraak inplannen via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of bel 0800 – 7070.

In Venlo en Roermond is er ook de mogelijkheid voor vrije inloop. Binnenlopen kan op bovengenoemde dagen van 09:00u-16:00 uur. Je alleen een vaccinatie halen zonder afspraak als je nog geen afspraak heeft gemaakt voor vaccinatie. In Roermond kan men binnenlopen voor een Pfizervaccinatie. In Venlo bieden ze zowel het Pfizer- als het Janssen vaccin aan.

Pop-uplocaties

GGD Limburg-Noord start ook met een aantal pop-uplocaties. Je daar zonder afspraak terecht voor een vaccinatie met Pfizer of Janssen of voor meer uitleg over de vaccinaties. De volgende locaties zijn de komende tijd geopend:

 • Buurthuis Moesel Weert; Christinelaan 25.
  Van 17 t/m 19 september en van 15 t/m 17 oktober.
  Op vrijdag van 11:00 tot 19:00 uur, op zaterdag en zondag van 09:00 tot 16:00 uur.
 • Kantine van sporthal ‘Op Den Das’ in Altweerterheide, Weert; Bocholterweg 89.
  Van 21 t/m 23 september en van 19 t/m 21 oktober.
  Tijdens openingsdagen van 11:00 tot 19:00 uur.