Ook komende zaterdagen entertainment in centrum Weert

Wie tijdens de vakantieperiode de Weerter binnenstad bezoekt loopt zomaar kans een kleurrijke verschijning tegen het lijf te lopen. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers verrassen in de zomervakantie elke zaterdag het winkelend publiek met live entertainment.

Elke zaterdag in augustus en de eerste zaterdag van september staan er diverse bijzondere acts op de planning. De afgelopen twee zaterdagen bleken al erg succesvol. Op 21 augustus galoppeert het Kermispaardje voorbij en een week later bezoeken de bijzondere figuren Flint & Stone de Weerter binnenstad. Op zaterdag 4 september wordt de zomervakantie afgesloten met de komst van Zonnestralen, een opvallende steltloopact.

De acts lopen gedurende de middag in het winkelcentrum en zijn bedoelt als cadeautje voor winkelend publiek. Om te voorkomen dat er onwenselijke drukte ontstaat wordt per zaterdag slechts één act gepresenteerd en is ervoor gekozen geen vaste locatie en tijden te communiceren. Zo blijft een bezoek aan de binnenstad voor iedereen een feestje.