Wim Janssen presenteert boek: ‘Ronde van Nederland – Mijn fietsavontuur’

Wim Janssen leerde Nederland tijdens zijn fietstocht op een hele nieuwe manier kennen. In ‘Ronde van Nederland – Mijn fietsavontuur’ neemt hij je mee naar de mooie plekjes waar je normaal niet komt en spoort hij aan om fietsend ons prachtige land te ontdekken. Dit sportboek wordt sinds vrijdag 13 augustus uitgegeven door Uitgeverij Boekscout en werd vandaag officieel gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan de 97-jarige moeder van Wim.

Een grote ronde fietsen is altijd een uitdaging. Je maakt een tocht door heel Nederland. Alleen of met z’n tweeën. Een wereld van verschil. Fietsen over fietspaden, zandwegen, langs kanalen en door bossen. Genieten van de natuur, maar ook van de vrijheid. Zo vrij als een vogel in de lucht.

Elke avond slapen bij Vrienden op de Fiets. Nederland leren kennen op een andere manier. Door dorpen en steden fietsen, waar je nog nooit bent geweest. Zo leer je in ieder geval je eigen land kennen. Het mooie is, dat je al fietsend op de mooiste plekjes van Nederland komt. Ga jij ook voor jouw uitdaging en jouw avontuur?

Vrijdag presenteerde en signeerde Wim zijn boek bij Bruna in Weert.  Daar is het boek (ISBN: 9789464316810) verkrijgbaar van 19,50 euro.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel