Buurtbewoners ongerust nadat rookmelder blijft piepen

112 Algemeen Brandweer Weert Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De brandweer en politie werden vrijdag opgeroepen omdat in een woning aan de St. Jozefslaan een rookmelder bleef piepen en er bleek niemand thuis te zijn. Buurtbewoners maakten zich zorgen en belden rond 17.30 uur naar de brandweer.

Toen de brandweer arriveerde was de bewoner van de flatwoning ook reeds ter plaatse. Hij had intussen de voordeur geopend en was even buiten blijven staan.

De brandweer controleerde de woning op eventuele aanwezigheid van rook en CO. Gelukkig bleek het te gaan om loos alarm. Na de metingen gingen de hulpverleners in gesprek met de bewoner. Mogelijk was er een technisch defect opgetreden of de batterij leeg van de rookmelder.

Bekijk een video via: https://youtu.be/v_TbfL4Ubas

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie