Win een diner voor twee bij Spiesz

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Veel mensen kiezen er voor om dit jaar niet op vakantie te gaan. Maar ook dicht bij huis kun jij je in het buitenland wanen. Heb je restaurant Colorado Spiesz op het Bassin als een geprobeerd? We zetten hen deze week in de spotlight en mogen twee keer een diner voor twee verloten.

Bij Spiesz aan het Bassin staan, zoals de naam als doet verwachten, spiesen op de menukaart. Je hebt de keuze uit o.a. vlees, vis en vega. Vooraf heb je de keuze uit vers gemaakte soepen en je mag zelf je eigen salade samenstellen. Natuurlijk mogen de krulfrietjes niet ontbreken. Voor dat alles betaal je een aantrekkelijke prijs van € 20,- p.p.

We mogen twee bezoekers van WdG ter kennismaking trakteren op een diner voor twee. Doe mee met onderstaande prijsvraag en je maakt kans op een heerlijk avondje uit met een buitenlands tintje.

Meer informatie: https://www.spiesz.nl/

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 11 augustus 2021 23.59u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met restaurant Spiesz. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Spiesz kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie