Woning staat volledig blank door waterlekkage

De brandweer en politie zijn donderdag rond 12.50 uur gealarmeerd vanwege een waterlekkage in een woning aan de Johanna van Meursstraat in Weert.

Vanaf de straat was te zien dat via het kozijn het water naar buiten sijpelde. Het water kwam vanaf de bovenverdieping en stroomde naar beneden.

De politie kwam als eerste ter plaatse om te kijken wat er precies aan de hand was. Omdat er niemand thuis was riepen de agenten de hulp van de brandweer in. Er moest eerst een slot van een poort en vervolgens van de achterdeur worden geforceerd.

Nadat de deuren waren geforceerd konden de hulpverleners naar binnen. Binnenhuis troffen ze op de bovenverdieping en begane grond een groot waterballet aan. De oorzaak was een gesprongen waterleiding. Het waterlek heeft in elk geval flinke schade veroorzaakt.

Bekijk een video via: https://youtu.be/EcRfbuhDp-M