Speurneuzenmarkt bij Manege De Kraal in Nederweert

Nederweert – Op zondag 15 augustus vindt de eerste editie van de Speurneuzenmarkt plaats. Dé rommelmarkt voor hobby- en tweedehands spullen. Iedereen die tweedehands spullen wil kopen of verkopen, is bij de Speurneuzenmarkt, dus bij Manege De Kraal in Nederweert, aan het juiste adres!

Komt als geroepen

Juist in deze tijd, nu de coronapandemie ieders leven op z’n kop heeft gezet, komt een markt zoals de Speurneuzenmarkt als geroepen. Velen hebben tijd gehad om hun huis op te ruimen en zijn hierbij spullen tegengekomen die te mooi zijn om weg te gooien. Anderen hebben zich uitgeleefd met een nieuwe hobby zoals vogelhuisjes bouwen of sjaals breien. Daarnaast zijn er ook mensen die een financiële klap hebben gehad waardoor uitgebreid winkelen er even niet in zit. Voor deze groepen mensen, maar ook voor alle andere mensen die er graag weer eens op uit gaan, is de Speurneuzenmarkt in het leven geroepen.

Terugkerend

Iedere 3e zondag van de maand worden spullen uitgestald en is iedereen welkom om heerlijk te slenteren, te speuren, te onderhandelen en gewoon even te genieten. Komt het 15 augustus niet uit? Kom dan tijdens één van de volgende edities! Maar het allerbeste is: gewoon iedere editie terugkomen! Als bezoeker, als verkoper of misschien zelfs als vrijwilliger.

Deelnemers

Als deelnemer huur je een basis standplaats al vanaf €10,-. Hierop heb je ruimte voor één auto. Uiteraard kun je deze ruimte tegen meerprijs uitbreiden, zodat je ook een aanhanger of zelfs bakwagen mee kunt nemen. De standplaatsen zijn allemaal “kaal”, dus neem zelf tafels, kleedjes, rekken, enzovoort mee om je spullen uit te stallen.

Kijk op www.speurneuzenmarkt.nl voor meer informatie.

Vrijwilligers

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons te helpen dit evenement in goede banen te leiden. Er zijn taken voor alle leeftijden. Heb jij nog een paar uurtjes vrij op de 3e zondag van de maand? Kom gezellig broodjes smeren, opbouwen, mensen naar een parkeerplek wijzen, koffierondes lopen, enzovoort.

Kom ook

De Speurneuzenmarkt vindt buiten op een grasveld naast Manege De Kraal plaats. Parkeren voor bezoekers is eveneens op een grasveld. Voor bezoekers is de entree gratis. Voor meer informatie kijk je op www.speurneuzenmarkt.nl . Wil je een standplaats huren? Stuur jouw reservering per mail naar [email protected]. Vrijwilligers kunnen zich via dit zelfde mailadres aanmelden!

Locatie