Zomerfeest Fatima gaat door

Sfeerimpressie Zomerweekend Fatima | Fotograaf Theo Van de Winkel

Ook met de door de overheid opgelegde beperking van slechts 750 bezoekers per dag bij een evenement gaat het Zomerfeest Fatima op 27, 28 en 29 augustus 2021 door.

Er zit veel tijd en werk in de voorbereidingen en het zou voor de vrijwilligers, leden en bezoekers een grote teleurstelling zijn als het feest dit jaar weer niet door kan gaan. Dit kan het bestuur niet over het hart verkrijgen en heeft dan ook besloten om een eventueel verlies voor lief te nemen.

Alle (internationale) bands zijn van de partij. De programmering blijft ongewijzigd. Ze hopen natuurlijk dat vanaf 13 augustus nog meer mogelijk is.

Entreekaarten voor de zondag zijn nog beperkt voorradig bij Bufkes Weert, Muntpassage 36 en Slagerij Hermanns, Kerkstraat 83 Nederweert. Reserveren voor de vrijdag en de zaterdag is ook nog beperkt mogelijk via [email protected] OP=OP en VOL=VOL (Dit geldt ook voor leden die zich nog niet hebben aangemeld).