Auto belandt in hekwerk op Savelveld in Stramproy

De hulpdiensten zijn donderdag rond 10.50 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op bedrijventerrein Savelveld in Stramproy.

Net voor de t-splitsing met de Industrieweg was een auto van de weg geraakt en tegen een hekwerk van een bedrijf tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte gewond. De brandweer assisteerde de ambulancedienst bij het bevrijden van de bestuurder. De vrouw die als passagier in de auto zat was ongedeerd, maar flink geschrokken. Ze werd ook even duizelig van alle commotie en kreeg wat water om van de schrik te bekomen.

De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte beschadigd en is afgesleept door een berger. Ook het hekwerk raakte flink beschadigd.

Bekijk een video via: https://youtu.be/_Eg8YX-E8yw