Kinderartsen SJG Weert starten buitenpoli in Budel

Plaats een reactie

Voor een consult bij de kinderarts hoeven jonge patiënten uit de gemeente Cranendonck vanaf 5 oktober niet meer altijd naar het ziekenhuis in Weert. SJG Weert brengt de poliklinische zorg naar hen toe in Budels Medisch Centrum.

Kinderartsen Julia Penning de Vries en Wieneke Kneepkens houden vanaf 5 oktober beurtelings op dinsdagochtend spreekuur in het Gezondheidscentrum. “Met de buitenpoli maken we de poliklinische zorg van het ziekenhuis beter toegankelijk voor onze jonge patiënten uit Budel en de omliggende dorpen. Niet alleen voor nieuwe afspraken, maar ook voor controles kunnen onze patiënten hier terecht.

Kindergeneeskundige zorg

Op de buitenpoli krijgen de patiënten van de kinderarts dezelfde poliklinische zorg als die ze anders in het ziekenhuis hadden gekregen. “Er zullen net als in het ziekenhuis ook een weegschaal, bloeddrukmeter en meetlat aanwezig zijn. Mocht beeldvormend onderzoek nodig zijn, zoals foto’s en scans en voor verdere behandeling is er wel een afspraak in het ziekenhuis nodig’’, vertelt kinderarts Julia Penning de Vries. 

Overzicht buitenpoli’s

Naast de kinderartsen, houden een aantal andere medisch specialisten ook spreekuur vanuit Budels Medisch Centrum. Het gaat om onze gynaecologen, internisten en longartsen. Daarnaast wordt in Medisch Centrum Ittervoort ook wekelijks spreekuur gehouden door onze chirurgen, gynaecologen, internisten, geriaters en neurologen.

Wil jij voor jezelf of voor jouw kind gebruikmaken van één van de buitenpoli’s? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Het is afhankelijk van het ziektebeeld of jij of jouw kind bij de buitenpoli terechtkan, of toch gezien moet worden in het ziekenhuis in Weert.

Meer informatie: www.sjgweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie