Beschonken automobiliste richt ravage aan op Grensweg in Budel

Budel – Op de Grensweg in Budel heeft vrijdag op zaterdagnacht rond 1.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een automobiliste, komende uit de richting van Hamont-Achel (B), had op de Grensweg de bocht te ruim genomen en vervolgens een ravage aangericht. Ze reed door een haag en vervolgens een verkeersbord en boom uit de grond. De auto ramde vervolgens een lantaarnpaal en kwam in een andere haag tot stilstand.

Buurtbewoners hoorden het lawaai dat werd veroorzaakt door het ongeval en kwamen poolshoogte nemen. De bestuurster uit Belgie kwam wonder boven wonder zonder kleerscheuren uit de auto. Ze is nog medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurster gaf bij de politie meteen aan dat ze “twee wijntjes en een rosé” had genuttigd. Ze werd onderworpen aan een blaastest en mocht vervolgens plaatsnemen in de politieauto. Nadat de zwaar beschadigde auto was geborgen werd de automobiliste overgebracht naar het politiebureau in Maarheeze. Ze werd daar voorgeleid aan de Officier van Justitie.

Bekijk een video: https://youtu.be/VpYXIyPU1hE