28-jarige man uit Weert opgepakt in Putte na vondst drugs en revolver

Putte – In een voetbalkooi aan de Postbaan in het Brabantse Putte vond de politie donderdagavond 23 september een revolver en drugs. In de Zes-Oktoberlaan werd een man gearresteerd.

Een surveillerende politie-eenheid kwam rond 20.00 uur langs de voetbalkooi, waar een groepje jongeren bij de picknicktafel zat. Bij het zien van de politie liepen een paar jongeren weg. Op de tafel trof de politie enkele zakken en tassen aan. De aanwezige jongeren wisten niet van wie deze waren. In de tassen zaten een revolver, een flinke hoeveelheid hennep, MDMA en ketamine. Deze spullen werden in beslag genomen.

Politiecellencomplex

In een van de tassen zat een identiteitsbewijs van een man. Hij werd in de Zes-Oktoberlaan in Putte aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Weert. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is vrijdag verhoord en zit nog vast.