Brandstichting bij tijdelijke woning aan Marinusstraat

Update 0.48u – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 23.45 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Marinusstraat in Weert.

Bij de voordeur van een tijdelijke houten woning had een korte felle brand gewoed. Buurtbewoners wisten voordat de hulpdiensten arriveerden de brand bij de voordeur te blussen met emmers water. Vermoedelijk had iemand het matje bij de voordeur in brand gestoken.

De bewoner en zijn hond bleven ongedeerd. Een uit voorzorg gealarmeerde ambulance kon snel weer vertrekken. De woning had lichte brandschade opgelopen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft nog een nacontrole uitgevoerd, maar hoefde verder niet in actie te komen.

De politie is een onderzoek gestart. Ben jij getuige geweest van de brandstichting of heb je camerabeelden? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844.

Bekijk een video via: https://youtu.be/NquIqcT2j7M