Dierenambulance zoekt getuige van dumping konijn

Foto via Dierenambulance Midden-Limburg

Gistermiddag is bij het kanaal aan de Scheepsbouwkade in Weert een konijn gedumpt. Het konijn zou in de berm zijn achtergelaten, nog geen 100 meter van de vestigingslocatie van de Dierenambulance Midden-Limburg aan de Graafschap Hornelaan.

De dumping zou gezien zijn door een hardloper / jogger. De Dierenambulance Midden-Limburg komt graag in contact met deze getuige. Of misschien is het door nog iemand anders gezien? Je kan contact opnemen met de Dierenambulance Midden Limburg via Facebook of voor meer contactgegevens kijk op hun website.

Waarom?

Waarom? Vragen ze zich bij de dierenambulance zich af. “Waarom liep je niet gewoon even door naar onze locatie om er zoals een beschaafd persoon er afstand van te doen? Niemand die je dan zou afvallen of raar aankijken als je het wel zou doen. We zouden juist blij zijn dat je verantwoording neemt over jouw huisdier en er op een gepaste manier afscheid van neemt.”, zo schrijven ze via Facebook.