Discozwemmen in Zwembad De IJzeren Man gaat weer van start

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Bij Zwembad de IJzeren Man in Weert gaan we weer starten met discozwemmen. Tevens hebben ze binnenkort ook een extra activiteit voor de ouderen.

Het discozwemmen is voor de jeugd die in het bezit is van een zwemdiploma. Het vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats en de eerstvolgende editie is op vrijdag 24 september 2021. Dat is overigens weer na een hele lang tijd. Maandenlang kon er geen discozwemmen worden georganiseerd vanwege de corona-maatregelen.

Het thema van komende vrijdag is natuurlijk ‘kermis’, en in het zwembad gaan ze natuurlijk ook kermis vieren. Het zwembad wordt volgehangen met knuffelberen. Ook komen er allerlei spelmaterialen in het zwembad te liggen waar de jeugd zich helemaal mee kan uitleven.

Het feestje zal plaatsvinden van 19.00 tot 21.00 uur. De muziek wordt verzorgd door DJ Bascoo. Een kaartje reserveren kan via www.zwembadweert.nl (tijdblok 18.00 – 22.00 uur). En vol = vol.

Voor de senioren

Ook voor de senioren wordt binnenkort een extra activiteit georganiseerd, althans dat zit nog in de spreekwoordelijke pijpleiding. Het zwembad wil een senioren rock & roll party organiseren. Dat zal waarschijnlijk op een vrijdagochtend zijn. Over de exacte invulling wordt momenteel nog nagedacht. Meer informatie kun je t.z.t.vinden via www.zwembadweert.nl.

In de onderstaande video vertelt Francien er meer over.

Bekijk een video via: https://youtu.be/7oV42N41aEA

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie