Voorbereidingen op kermispleinen in volle gang

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Kermis Weert komt steeds dichterbij. Op de kermispleinen is momenteel ook steeds meer te zien.

Achter de schermen wordt al maanden gewerkt om de kermis zo veilig mogelijk te kunnen laten verlopen. De gemeente Weert was afhankelijk van de maatregelen die de landelijke overheid hun voorschreef. Aan de hand daarvan heeft men een aangepaste kermis kunnen organiseren.

Dit jaar zullen drie pleinen ingericht worden als kermispleinen. Er komen zo’n 80 attracties. Waar welke attracties worden geplaatst zal de gemeente Weert waarschijnlijk morgenmiddag bekend gaan maken.

Intussen zijn de eerste exploitanten gearriveerd in Weert. Ook zijn de voorbereidingen op straat in volle gang. De eerste aggregaten staan klaar, waar nodig is het straatmeubilair verwijderd en zijn er omleidingsborden geplaatst.

Op het grasveld bij de stadsbrug zijn rijplaten neergelegd en mag een exploitant al beginnen met opbouwen vanwege de omvang van de attractie.

Meer informatie zal de komende dagen volgen via www.kermisweert.nl.

Bekijk een video via: https://youtu.be/DjTKMR3j8Xs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie