Genomineerden Weerterlandprijs 2021 bekend

Wie wint de ondernemersprijs van Nederweert en Weert in 2021? Wie ontvangt de Rabobank Verbindingsprijs en welke bedrijven presenteren zich als Belofte van het Weerterland op het podium van het Munttheater?  

De Weerterlandprijs wordt na drie succesvolle eerdere edities op 3 november 2021 wederom uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is de Weerterland ondernemers, met hun producten of diensten, in de schijnwerpers te zetten, te verbinden en versterken. De prijs bestaat uit de Ondernemersprijs, de Rabobank Verbindingsprijs en wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Hier is dit jaar de Belofte van het Weerterland aan toegevoegd. De Belofte biedt een podium aan drie startende ondernemers. Rotaryclub Weert land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater. Uit de vele mooie en bijzondere inzendingen is een selectie gemaakt van bedrijven die kans maken op de titels.

Weerterlandprijs 2021

Voor de Weerterlandprijs zijn onderstaande top bedrijven genomineerd. 

  • Medicura BV, Nederweert, Dick van Aggel
  • Metaalcenter Driessen BV, Weert, Antal en Judith Driessen
  • Getnoticed BV, Nederweert, Arjan Elbers

Belofte van het Weerterland 2021

Na selectie krijgen drie jonge ondernemers het podium om hun bedrijf te pitchen op 3 november. 

  • Maartje Coolen, psychobegeleiding en training
  • Mooi PMU & MUA, Caroline Smolenaers
  • Occasion keuring Nederland, Jimmy Greijmans

Rabobank Verbindingsprijs

Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. De genomineerden worden binnenkort bekend gemaakt.

Bekendmaking winnaars in Munttheater

De winnaars van de Weerterlandprijs, de Verbindingsprijs en de drie pitches van de Beloftes worden tijdens de feestelijke bijeenkomst op 3 november in het Munttheater gepresenteerd. Tijdens deze avond zal topondernemer Eric van Donselaar de bezoeker meenemen en vooral inspireren met zijn succesverhaal over de introductie van Glamping tenten in meer dan 42 landen.

Meer informatie over deze avond en over de Weerterlandprijs vindt u op www.weerterlandprijs.nl