Haole klot bij de Bossever Biergarten van Moerepetazie

Bij Moerepetazie weten ze precies hoe ze feestjes moeten organiseren. Het was gisteren op z’n Wieërts gezegd dan ook ‘haole klot’ op Boshoven.

Eindelijk weer een feestje. En van die gelegenheid werd ook volop gebruik gemaakt. Het was volledig uitverkocht en dat betekende dat er 750 man stonden te zingen en te springen. De sfeer was onbeschrijfelijk gezellig.

Bij een ‘Biergarten’ is het de bedoeling dat je in de open lucht geniet van een drankje en muziek. Het begrip is oorspronkelijk afkomstig uit Beieren. Dan ook Duitse worst, zou je misschien denken? Nee, de echte Weertenaar kiest toch liever voor een frikandelletje uit de nieuwe cafetaria van het naastgelegen Don Bosco.

De mannen van Moerepetazie stonden niet alleen op het podium. Zij moeten immers ook de tijd krijgen om bij te tanken. Er stonden dan ook diverse gastartiesten op het podium die ervoor zorgden dat iedereen uit hun dak ging.

Al met al een geslaagde editie van de Bossever Biergarten. Nagenieten kun je via de onderstaande foto’s.