Gewonde na botsing bij afrit A2 in Wessem

Wessem – De hulpdiensten zijn zondag rond 14.35 uur gealarmeerd voor een ongeval bij de A2-afrit in Wessem.

Op de t-splitsing met de Panheelderweg waren een personenauto en bestelauto met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte een man gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokken waren ongedeerd, maar flink geschrokken.

De voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De Panheelderweg en de afrit A2 zijn tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.

Negeren wegafzetting

Om de hulpverleners veilig hun werk te laten doen en om geen opstoppingen te creëren was de afrit afgesloten met pionnen, verkeersborden en lichtsignalen. Desondanks zag een automobilist de kans om hier tussendoor te glippen en alsnog de afslag te pakken. Dat konden de hulpverleners niet zo waarderen.

De auto werd bij de nog afgesloten Panheelderweg tegen gehouden waarna de Duitser op de bon werd geslingerd. Tevens volgde een gesprekje met de hulpverleners om hem bewust te maken van de gevaren die zijn actie teweeg kunnen brengen.