Het 3e Wieërter Vastelaovendjlidjes Festival (WVLF) gaat door

WVLF - Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op zondag 7 november 2021 in Theater De Huiskamer zal voor de 3e keer gestreden gaan worden om de Fried van Dooren Wisseltrofee, die nu nog in handen is van De Lèste Drej. Er zijn genoeg inzendingen ontvangen van enthousiaste deelnemers om het dit jaar weer tot een succes te maken.

Hebben jullie het gemist, was er nog geen inspiratie of komt er spontaan nog een goed idee in je op? Neem dan gerust contact op met de organisatie. De inschrijftermijn is al gestopt, maar er is nog ruimte. Als het liedje maar volledig binnen is vóór 27 september 2021. Heb je een liedje, maar sta je zelf liever niet in de belangstelling? Ook dan zijn er mogelijkheden.

Wat wordt hét Weerter vastelaovendjlidje voor 2022? Ze gaan het horen op zondag 7 november aanstaande. Volg hen via Facebook en www.wvlf.nl voor de laatste informatie.