Maaltijdboxbezorger botst met fietsster op Langpoort

De hulpdiensten zijn woensdag iets voor 17.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval in het centrum van Weert.

Tussen de Stationsstraat en Emmasingel (de Langpoort) waren een bestelbus en fietsster met elkaar in botsing gekomen. Toen de bezorger van maaltijdboxen met zijn bestelbus de laad- en losplaats wilde verlaten kwam hij in botsing met de fietsster. De fietsster kwam ten val en raakte lichtgewond.

Omstanders boden meteen eerste hulp. De fietsster is ter plaatse medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ze werd na de medische controle opgevangen door een bekende.

De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval. De bestelbus raakte licht beschadigd, maar kon de weg vervolgen na de administratieve afwikkeling de weg vervolgen.