Ontmoet schrijver Wim Daniëls bij Bibliocenter Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Schrijver Wim Daniëls komt op woensdag 13 oktober van 19.30 tot 21.30 uur naar Bibliocenter Weert. Daniëls schreef ruim honderd boeken, waaronder Het dorpDe lagere school en De mulo. Hij neemt je deze avond mee in zijn werk en gaat met het publiek in gesprek. Een avond Wim Daniëls staat garant voor een avond genieten. Je kunt nu een kaartje reserveren.

Hij voert je terug in de tijd en vertelt hoe de dorpen en het onderwijs in Nederland de laatste vijftig, zestig jaar zijn veranderd en zich hebben ontwikkeld. Hij schetst een heel gedetailleerd en vaak verrassend beeld van het dorp en het onderwijs van weleer en nu. Ongetwijfeld levert dit paralellen met jouw dorp of school op, een feest der herkenning voor iedereen! 

Wim Daniëls

Daniëls is schrijver, theatermaker en taalkundige. Hij schreef boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Ook zijn doelgroepen variëren sterk; volwassenen, jongeren én kinderen. Verder treedt hij op in het theater, heeft hij samen met Kasper Boon het bordspel Het Grote Taalspel gemaakt en is hij geregeld te zien op tv en te horen op de radio.

Kaarten reserveren kan via www.bibliocenter.nl/wim-daniels. De toegangsprijs is 10 euro voor Bibliocenter leden en 15 euro voor niet-leden. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie