Opgepakt duo na achtervolging overgedragen aan Belgische politie

112 Algemeen Belgie Leudal Reageer 1 min. leestijd

Weert / Maaseik – Gisteren vond vanuit het Weert een achtervolging plaats nadat het ANPR-systeem de politie inseinde. Het voertuig dat door het camera-systeem werd vastgelegd stond namelijk gesignaleerd.

Op het moment dat de politie de auto over de A2 zag rijden en wilde controleren ging de auto er met hoge snelheid vandoor. De ingezette achtervolging ging over de N280 en N273 en eindigde in het Belgische Maaseik waar de auto crashte.

Twee verdachten konden worden aangehouden. Een derde verdachte wist te ontkomen. De aangehouden verdachten zijn twee mannen, van 33 en 37 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfsplaats. Het tweetal is overgedragen aan de Belgische politie, zo meldt de politie zaterdag middag.

De auto stond gesignaleerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij een woninginbraak.

Bekijk een video: https://youtu.be/65bQkw-dPk4

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie