Selectie DESM steekt Freek Lammers een hart onder de riem

De 19-jarige Freek Lammers is geboren met cerebrale parese (CP). In de 19 jaar dat hij al CP heeft voelt hij zich niet tegengewerkt in de dingen die hij wilde doen. Freek wist niet anders en hij paste zich aan.

Freek heeft vele spalken en therapieën gehad om het beste uit zichzelf te halen. In november 2020 werd Freek vertelt dat hij geschikt was voor een operatie aan zijn linkerhand. Dit traject heeft hij zonder twijfel met beide handen aangepakt. Afgelopen maart was het zover en is hij met succes geopereerd aan zijn linkerhand.

Volgende uitdaging

Nu gaat Freek een volgende uitdaging aan. Hij doet mee met STEPtember. Dat betekent dat hij 30 dagen lang, elke dag 10.000 stappen zet. Daarmee zet hij zich in om andere mensen met cerebrale parese een beter leven te geven. Ook wil hij zichzelf fysiek en mentaal verbeteren.

Steun in de rug

Met STEPtember haalt Freek geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar bewegen, CP voorlichtingscampagnes, het Nederlands CP register, producten voor mensen Cerebrale Parese en lotgenotencontact.

Het doel is om 1000 euro in te zamelen tijdens STEPtember. Inmiddels heeft hij al €654 bij elkaar weten te lopen. Daar kwam donderdagavond een hele mooie donatie bij. De selectie van DESM had €255 ingezameld. Op het hoofdveld van DESM kreeg Freek de cheque overhandigd. Een mooie hart onder de riem.

Ook jij kan Freek steunen via: https://www.steptember.nl/fundraisers/freeklammers. Elke (kleine) bijdrage is van harte welkom.