Tien auto’s betrokken bij drie ongevallen op snelweg A2

112 Algemeen Leudal Regio 1 reactie 2 min. leestijd

Hunsel / Ittervoort – Update 22.46u – De hulpdiensten zijn vrijdagavond gealarmeerd voor meerdere ongevallen op de snelweg A2 tussen Weert en Ittervoort.

Het eerste ongeval vond plaats rond 19.15 uur plaats in zuidelijke rijrichting bij Ittervoort. Daar waren vijf personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door dit ongeval ontstond er een file.

In de staart van deze file vond rond 19.25 uur het tweede ongeval plaats. Ter hoogte van Hunsel botsten drie personenauto’s op elkaar.

En om 20.00 uur was het opnieuw raak op deze locatie. Terwijl op de vluchtstrook de afhandeling van het tweede ongeval plaatsvond klapten op de linker rijbaan opnieuw twee voertuigen tegen elkaar. De auto’s waren zo hard tegen elkaar gebotst dat de brandweer met hydraulische gereedschap de auto’s uit elkaar moest halen.

In alle gevallen kwam een ambulance ter plaatse om de betrokken medisch te onderzoeken. De kinderen die slachtoffer waren geworden kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners.

De beschadigde auto’s worden afgesleept door een berger. Twee auto’s die betrokken waren bij het ongeval bij Ittervoort konden zelf verder rijden nadat de gegevens waren uitgewisseld.

De snelweg is tijdelijk helemaal afgesloten in zuidelijke rijrichting. De file staat tot aan Swartbroek / Kelpen-Oler.

Bekijk een video via: https://youtu.be/23jc8YC_qwY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie