Vier dagen Kermis Festival Weert op de Nieuwe Markt

Tijdens de kermisdagen vrijdag, zaterdag, zondag en maandag (24 t/m 27 september 2021) kun je op de Nieuwe Markt in Weert een feestje vieren. Op het evenementenplein vindt het Kermis Festival Weert plaats.

De kermis in Weert is elk jaar een groot volksfeest en dat wilden een aantal horecaondernemers niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Na de laatste persconferentie werd bekend dat er vanaf 25 september weer meer mag worden georganiseerd. Nu is men heel druk doende om in 1,5 week een festival te organiseren waar ze elke dag 2500 gasten mogen verwelkomen. De ondernemers zijn blij met een gemeente Weert die alle medewerking verleent.

De artiesten zijn geboekt en natuurlijk is er ook een overkapping geregeld zodat, mocht het wat slechter weer worden, iedereen lekker droog kan staan. De ondernemers aan het plein zorgen voor een hapje en ook Cafetaria De Beemd is met de frietwagen van de partij.

Line-up

Enkele artiesten die op de line-up staan zijn: Frequencerz, Outsiders, Tony Jr, (Formule 1 DJ) Admin, Feestband Proost, DJ Joep Roelofsen, DJ Phil Aspers en Gekkenhuys. Voor de volledige line-up (de middagen en avonden) kijk op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/kfweert/

Er is een middag- en avondprogramma. Tussen 17.00 en 18.00 uur gaat het evenemententerrein dicht en worden de toiletten gereinigd. Dan wordt tevens het plein in orde gemaakt voor de avond. Toegang is mogelijk vanaf 18 jaar (en ouder) in verband met de alcoholwet.

Helpende handen

Voor alle dagen heeft de organisatie nog mensen nodig. De werkzaamheden zullen bestaan uit: scannen voor toegang, (uitgifte) tappers en alle andere voorkomende werkzaamheden. Joeri Teeuwen van baanhuis zal de salarisadministratie verzorgen ;-). Stuur een mailtje naar
[email protected]

Voorverkoop

Komende zondag zal tussen 11.00 en 18.00 uur de voorverkoop plaatsvinden bij De Brouwer. Per dag zal de entree 10 euro bedragen. Ondanks dat de kermis is afgeslankt verwachten ze een enorme toeloop van publiek. Dus wil jij er zeker van zijn dat je erbij bent, dan zien ze jou komende zondag bij De Brouwer aan de Oelemarkt. Er is geen limiet aan aantal kaarten per persoon. De Brouwer, De Oelepot en De Cardinaal zullen tijdens de kermisdagen gesloten blijven. Alle medewerkers zullen de handen uit de mouwen steken op het leukste festival van Weert.

Meer informatie: ttps://www.facebook.com/kfweert/

Het evenement wordt georganiseerd door: (DJ) Stijn Broods, Jack & Marielle Cardinaal (De Cardinaal) Raymond & Nancy Houben (Oelemarkt en Oelepot).

Bekijk een promo via: https://youtu.be/nRbvgPBQYaQ