Vrouw (38) beroofd van portemonnee op de Oelemarkt

Update 16.35u – De politie kreeg zaterdagmiddag een melding van een ‘overval’ binnen. Het betrof een straatroof op de Oelemarkt waarbij een portemonnee van een vrouw werd buit gemaakt.

Met meerdere eenheden wordt er nu gezocht naar twee daders. Er is hiervoor een Burgernet-bericht verstuurd. Het signalement luidt als volgt: 20 – 25 jaar oud, Noord Afrikaans uiterlijk. Een dader droeg een blauwe spijkerbroek en een blauw shirt, de andere dader een petje en een wit / rood shirt. Heb je informatie? Bel dan 0900-8844 of bij spoed 112.

De politie zoek intussen in het centrum en in de omgeving van het NS-station.

Update 16.22u – De zoekactie heeft helaas niets opgeleverd. Er zijn geen aanhoudingen verricht.]

Update 16.35u – Het slachtoffer was een 38-jarige vrouw uit Weert. Ze was van haar tas beroofd waarin een portemonnee zat. Twee jonge mannen volgden haar vanaf de Kasteelsingel en pakten vervolgens haar tas en gingen er vandoor.