Aanhouding in onderzoek naar brandstichting Panningen

112 Algemeen Peel en Maas Regio Reageer 1 min. leestijd

Panningen – In het onderzoek naar de brandstichting die medio juni bij de Poolse supermarkt in Panningen plaatsvond, is dinsdagochtend een 25-jarige man uit Leudal aangehouden. Het onderzoek naar de tweede verdachte gaan onverminderd door.

Beelden van de brandstichting werden eerder online gedeeld via de politie. Dinsdagavond 28 september werden de beelden tevens gedeeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Dat leverde een hoop tips op. De politie dankt eenieder voor het meedenken.

Het onderzoek naar de tweede verdachte gaan onverminderd door. Hier vind je meer informatie over het onderzoek en beelden van de verdachte in kwestie. Herken je de man of heb je meer informatie? Neem dan contact op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie