Gewonde bij ongeval op Oude Graaf in Weert

112 Algemeen Brandweer Weert Weert 2 reacties 2 min. leestijd

Op de Oude Graaf in Weert heeft dinsdag rond 15.10 uur een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden. Drie auto’s raakten betrokken bij het ongeval.

Op de kruising kwamen twee auto’s met elkaar in botsing na een voorrangsfout. Door de klap belandde een van de auto’s tegen een tegemoetkomende auto.

De brandweer kwam ter plaatse en stabiliseerde een auto waar nog een slachtoffer in zat. Dit slachtoffer is vervolgens ook overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere twee auto’s kwamen met de schrik vrij. Wel werden een vrouw en twee kinderen in een ambulance medisch onderzocht. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Ze kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners.

De brandweer heeft nog wat absorptiekorrels gestrooid zodat de lekkende vloeistoffen niet in de grond terecht zouden komen. Een Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) van de politie kwam ter plaatse om de situatie van het ongeval vast te leggen. Een berger is opgeroepen om de drie zwaar beschadigde voertuigen op te halen.

Eerder ongeval

Het is het tweede ongeval op dezelfde kruising binnen één week. Op 15 oktober j.l. botsten er ook al twee auto’s tegen elkaar. Toen belandde een van de voertuigen in het hekwerk van het Lidl distributiecentrum.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Yz_U_JmJgdE

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties