Auto belandt in hekwerk na botsing op Oude Graaf in Weert

De hulpdiensten zijn vrijdag rond 16.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Oude Graaf in Weert.

Op de kruising Oude Graaf / Witvennenveld (tussen Crematorium Weerterland en Lidl DC) waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap belandde een van de betrokken auto’s in het hekwerk van het Lidl Distributiecentrum, tientallen meters verderop.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de betrokkenen medisch onderzocht. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De kruising werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Een bestuurder is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Vermoedelijk was zijn rijbewijs verlopen, dat moest nader onderzocht worden.

Bekijk een video via: https://youtu.be/1eRCfMwcgr0