Smakelijke opening van splitsing Boshoverweg – St. Luciastraat

In de wijk Boshoven wordt hard gewerkt om klaar te zijn voor de toekomst. Het rioleringsstelsel en het winkelcentrum worden uitgebreid onderhanden genomen.

Vandaag stond men stil bij een van de heugelijke mijlpalen. De belangrijke splitsing Boshoverweg / St. Luciastraat werd geopend voor het verkeer. Voor de Heerschap Groep was dit een mooie gelegenheid om de harde werkers eens te belonen.

Heerschap trakteerde de medewerkers van Bloem Infra, bouwbedrijf Teng Wijen en haar eigen medewerkers vandaag op friet van de Rijdende Frietbakker en bood ze een gratis vlaai aan. Met dit gebaar wil de Heerschap Groep hun waardering uiten voor de goede samenwerking tussen alle partijen. Ze werken graag samen met lokale bedrijven en dus vindt Heerschap dat er ook goed voor deze mensen gezorgd moet worden.

Verkeersoverlast

De Heerschap Groep is blij dat het voor de omwonenden ook weer rustiger wordt. De klanten van de Jumbo en Bart Bloemenwerken moesten omrijden via een woonerf. Nu de splitsing weer open is zal het vanaf nu een stuk rustiger worden qua verkeer in de Crocusstraat en Meierijstraat. Anderzijds is Heerschap ook blij dat de klanten de moeite hebben genomen om de winkels te blijven bezoeken.

Bekijk een video: https://youtu.be/vJYWBwkwuh4