Banenmarkt in stadhuis Weert

Algemeen Economie Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Zin om je eens (vrijblijvend) te oriënteren op de arbeidsmarkt of op zoek naar een nieuwe job?
Kom dan naar de banenmarkt aanstaande vrijdag 8 oktober!

Banenmarkt

Werkgevers uit allerlei sectoren maken graag kennis met jou in het stadhuis van Weert. En jij krijgt de kans om die goede eerste indruk te maken! Wie weet klikt het en volgt er iets moois.

Heb je op dit moment geen werk en wil je graag weer aan de slag? Of heb je een baan en wil je gewoon eens komen kijken? Kom dan vooral op 8 oktober. Iedereen is van harte welkom, ook als je buiten deze regio woont. De banenmarkt duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur, dus er is genoeg gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de leukste banenmarkt van de regio.

De banenmarkt wordt georganiseerd door Werk.Kom en de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck. De locatie is goed bereikbaar via het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het stadhuis.  

Toegang met QR-code

Stadhuis Weert beschouwt de banenmarkt als ‘evenement’ en past de geldende overheidsmaatregelen ten aanzien van corona toe. In dit geval betekent dit dat u de coronacheck-app of een negatief testbewijs moet kunnen overleggen.

De Banenmarkt vindt plaats op vrijdag 8 oktober van 16.00 uur tot 21.00 uur. Stadhuis Weert, Wilhelminasingel 101

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie