Bijzondere donatie voor Veritas in Neeritter

Ingestuurde foto

Neeritter – Afgelopen weekend mocht de Veritas Jeugdcommissie een zeer bijzondere donatie ontvangen. De kinderen en kleinkinderen van het onlangs overleden ere-lid Jo Hansen overhandigden namens hun (groot)vader een cheque.

Jo had voor zijn overlijden aangegeven om in plaats van bloemen etc. een gift te doen voor de jeugd van Veritas. Jo was namelijk een echte Veritas-man. Als speler van de ‘gouden generatie’ in de jaren ’70 en later in het complete onderhoud van de velden. Hij was daarnaast vaak langs de lijn te zien om zijn kinderen en kleinkinderen te zien spelen. Niet vreemd dat de uitvaart begon met een ere-haag van ons sportcomplex.

Veritas mocht een bedrag van maar liefst 250,- euro ontvangen om te investeren in de jeugd van Veritas. De club is Jo, de kinderen en kleinkinderen ontzettend dankbaar voor dit prachtige gebaar een mooie bedrag.