De Stringpoint open dagen, heel Weert zal trillen

Spotlight – Het komende weekend is het weer koopzondag in Weert en dan houdt de Stringpoint Boutique in Weert drie dagen (van 29 t/m 31 oktober) open huis.

Het open huis wordt gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag a.s. en is iedereen welkom om geheel vrijblijvend, onder het genot van een drankje, een kijkje te komen nemen in de Stringpoint Boutique in de Stationsstraat.

Je kunt op je gemak het hele assortiment bekijken en tevens ook uitleg ontvangen over ons ruime assortiment van bijna 4.000 artikelen. Daarnaast is Stringpoint al jarenlang actief op de online markt via www.stringpoint.website met een assortiment van bijna 15.000 artikelen.

Spannend cadeau

Speciaal voor de dames heeft Stringpoint tijdens het open huis een leuk spannend cadeau, want zolang de voorraad strekt, worden er door Stringpoint ‘1.000 Goodie Bags’ weggegeven. Naast een leuke kortingsbon en uitleg over de “Lady’s Night” zitten en in de Goodie Bag ook verschillende leuke gadgets met als topper uiteraard voor iedere dame een oplaadbare Satisfyer t.w.v. € 49,95. Stringpoint laat heel Weert en omgeving ’trillen’.

De Stringpoint Open Dagen zijn in de Stringpoint Boutique, aan de Stationsstraat 6 te Weert:

  • Vrijdag 29 oktober van 10.00 – 18.00 uur;
  • Zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur;
  • Weerter koopzondag 31 oktober van 13.00 tot 17.00 uur.