Signeersessie van Timur na afloop van voorstelling No Bodies in Munttheater

Op donderdag 4 november is in het Munttheater, in het kader van Weert Respecteert, de bijzondere dansvoorstelling ‘No Bodies’ van Compagnie 21 te zien.

In No Bodies gaat Compagnie 21, onder leiding van huischoreograaf Jordy Dik, met onder meer Rutger Messerschmidt (bekend van o.a. Drs. Down) op zoek naar wie zij willen en mogen zijn.

Compagnie 21 gelooft in het zichtbaar maken van ongekend talent en in de kracht van inclusie. Kenmerkend voor Compagnie 21 is het organisch samenbrengen van verschillende werelden. De harde kern van het gezelschap bestaat dan ook uit mensen met een beperking die al jaren worden opgeleid bij Theaterwerkplaats Tiuri. Compagnie 21 biedt hen de kans om de professionele theaterwereld te laten zien wat zij in huis hebben.

Timur

Eén van de dansers van Theaterwerkplaats Tiuri is Timur. Over hem heeft schrijfster Gaby Rasters uit Weert het gelijknamige kinderboek Timur geschreven. Hij zal na afloop van de voorstelling zijn boek signeren in het Rabobank Theatercafé van het Munttheater.

Naast deze voorstelling zijn er in het Munttheater nog meer bijzondere theatervoorstellingen te zien in het kader van Weert Respecteert. Kom je blik ook verruimen tijdens de mantelzorgvoorstelling ‘Hou me los’ of de theaterdocumentaire ‘Met zonder ballen’ van een transzoon en zijn moeder.

Programma Weert Respecteert Munttheater: https://www.munttheater.nl/weertrespecteert/

Volledig programma Weert Respecteert: https://www.weert.nl/respecteert