Donkere Dagen Offensief in Stramproy

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 1 min. leestijd
Leden Buurtpreventie Stramproy in 2019

Op donderdag 14 oktober aanstaande is er een avond gepland in Stramproy dat in het teken zal staan van het Donkere Dagen Offensief.

In plaats van een rondgang door het dorp, zoals andere jaren, wordt dit jaar een informatie-bijeenkomst georganiseerd. Die avond zal op het Kerkplein in Stramproy een politiebus aanwezig zijn met de wijkagenten, BOA’s, adviseur sociale veiligheid Gemeente Weert en het team van Buurtpreventie Stramproy.

De bewoners kunnen deze locatie bezoeken om informatie te verkrijgen en vragen te stellen over o.a. inbraakpreventie, veiligheid, het signaleren van onveilige en/of verdachte situaties. Men kan ook in gesprek gaan met wijkagenten of BOA’s.

De bijeenkomst vind plaats van 18.00 uur tot 20.30 uur op het Kerkplein te Stramproy. 

Medio oktober zal het Buurtpreventieteam Stramproy de rondgang door ons dorp weer opstarten. Het team is nog op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Geïnteresseerden kunnen zich die avond laten informeren en aanmelden .

Kom zonder enige verplichting naar deze avond en help hen om Stramproy nog veiliger te maken. Ze hopen op een ruime opkomst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie