Energieloket van Warm Wonen in Weert vanaf vandaag weer open

Na een ‘corona-pauze’ gaan gaat het energieloket in Weert weer open. Vanaf vandaag ben je op dinsdagmiddag welkom tussen 15.00 en 17.00 uur in de ontmoetingsruimte van Keenter Hart (Sint Josephkerkplein 3 in Weert) en wel van 12 oktober tot en met 30 november.

Op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur ben je welkom in zaal 3 van ‘De Zaal’ in Stramproy (Mariastraat 1) en wel in de periode van 13 oktober t/m 1 december.

Bij het Energieloket kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van energie besparen en subsidie- en leenmogelijkheden. Desgewenst kun je hier ook een afspraak maken voor een thuisbezoek van een energieverkenner, waarbij de energieverkenner je kan helpen met het invullen van de vragenlijst van de woningstatus en vervolgens een op jouw situatie toegesneden advies kan geven.

Het bezoek aan het energieloket en het bezoek van een energieverkenner zijn gratis.  Want samen willen ze op weg naar een comfortabel, zuinig en energieneutraal wonen in Weert. Kijk voor meer informatie op de website www.warmwoneninweert.nl.


Warm Wonen in Weert is een gezamenlijk project van de gemeente Weert, Wonen Limburg en WeertEnergie,