De Weerter Stadsbrouwerij bestaat 5 jaar

Eind oktober in 2016 ging het eerste bier de fles in en vijf jaar later gebeurt dat nog regelmatig. De Weerter Stadsbrouwerij, gevestigd in de oude IJzergieterij aan de Parallelweg viert van 21 t/m 24 oktober haar 5-jarig jubileum.

Omdat ze ook weer mogen in de horeca, hebben ze bij de Weerter Stadsbrouwerij een feestweekend samengesteld in samenwerking met de brouwerijen die zich gevestigd hebben in de stadsbrouwerij. Van pubquiz, livemuziek en een compleet 5-gangen walking dinner met proeverij: alles komt voorbij bij deze verjaardag.

21 oktober – Pubquiz á la Brouwschuur

Weet jij alle antwoorden op onze quiz, samengesteld door de medewerkers van het proeflokaal zelf? Je kunt je opgeven met je team via [email protected] en misschien win jij wel een van de mooie prijzen! Deelname is gratis, maar geef wel een team op via de mail.

22 oktober – Bierdiner

In samenwerking met de vaste brouwerijen in de Weerter Stadsbrouwerij gaan we een culinaire tocht maken tussen bier en spijs; een 5-gangen walking dinner met 6 gangen bierproeverij, op elkaar afgestemd. Een unieke smaaksensatie in ons eigen proeflokaal! Tickets kosten slechts €39,50 per persoon en deze zijn te verkrijgen via: https://www.weerterstadsbrouwerij.nl/product-category/evenementen/

23 oktober – Foute Party

Onder begeleiding van Mystery Beats toveren we het Proeflokaal om tot één groot fout gebied. Fout is goud; niets is te gek deze avond.

24 oktober – Live muziek van F.A.R.T.

Even bijkomen van alle festiviteiten; bij de stadsbrouwerij zorgen ze voor je! Met lekkere muziek en een heerlijk speciaalbiertje in de hand, kun je op deze zondag bijkomen om weer aan te sterken voor de werkweek. Toegang is gratis.

Al met al een hoop om te vieren en veel leuks om mee te maken. Toegang zal gaan volgens de dan geldende maatregelen van het RIVM.