Flinke schade na botsing op Roskam

Op de Roskam in de wijk Laarveld heeft donderdag rond 10.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto wilde de parkeerplaats van Wozoco Hushoven verlaten toen op datzelfde moment een auto over de Roskam reed en er een botsing ontstond. De bestuursters van de betrokken auto’s hadden elkaar over het hoofd gezien. Mogelijk werden ze afgeleid omdat aan de andere zijde van de straat ook een voertuig de Roskam wilde oprijden.

De voertuigen raakten flink beschadigd. Een van de auto’s belandde in een haag. De andere in een perkje met een boom. Door de rondvliegende brokstukken raakte een geparkeerde auto licht beschadigd.

Een ambulance kwam ter plaatse. Één van de betrokken bestuursters werd in de ambulance medische onderzocht. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De twee zwaar beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger.

Bekijk een video: https://youtu.be/DZhP5mu9WGQ