‘Jack is back’ op de Oelemarkt

Er valt weer een heugelijk feit te melden. De eerste biertjes zijn getapt bij Jack’s Pub op de Oelemarkt. Het café opende deze week officieel de deuren met het vertrouwde gezicht Jack Cardinaal achter de tap.

‘Jack is back’ verschijnt op de Facebookpagina van het café. En daar zijn maar wat veel mensen blij mee. Het pand aan de Oelemarkt 8 haalt bij veel mensen mooie herinneringen naar boven. Voorheen vond je hier nog TimoZ en The Barrelhouse, maar de naam ‘De Cardinaal’ schieten bij de meeste mensen herinneringen naar boven.

Hoe dan ook, het is weer goed toeven. De mensen kunnen weer aanschuiven en lekker genieten van een koud biertje in de gezellige pub. De afgelopen maanden heeft men het café een goede opfrisbeurt gegeven. Het team van Jack’s Pub is er nu helemaal klaar voor om samen met de gasten nieuwe mooie herinneringen te maken.

Alles voor Jack’s Pub vind je via: https://www.facebook.com/JacksPubWeert/


Een bijdrage van Theo Van de Winkel