Katrien keumtj op bezeuk bij snackbarbaas Peter Winkelmolen

Katrien gaat weer op pad in Weert. Samen met Jan (en het ‘poeske’) gaat ze weer ‘op bezeuk’ bij de Weertenaren of mensen die Weert bezoeken.

Katrien komt niet met lege handen. Ze neemt naast Jan ook een overheerlijke vlaai van Bakker Vries mee. In deze aflevering gaat ze op bezoek ‘snackbarbaas’ Peter Winkelmolen. Al jarenlang is hij het vertrouwde gezicht van Cafetaria Winkelmolen in de Langstraat. Normaal zorgt hij dat mensen wat lekkers te eten krijgen, nu werden de rollen door Katrien omgedraaid.

Heb jij een leuke bezoeksuggestie voor Katrien? Bij wie moet ze op bezoek gaan met een lekkere vlaai? Laat het weten via [email protected] of vul het formulier in op de contactpagina van deze site of in de app. Vermeld jouw telefoonnummer, want soms verdwijnen de mails in de spambox. Kost uiteraard niks. Gewoon omdat het kan. Wie weet komt Katrien binnenkort bij jou of een bekende op bezeuk.

Katrien is ook te horen via de radio. Elke zondag tussen 13.00 en 14.00 uur zit ze achter de microfoon van WeertFM.

Bekijk de video: https://youtu.be/oa9dVV6YcyA