Motorrijder zwaargewond na botsing op A2 bij Hunsel

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Hunsel – Op de snelweg A2 bij Hunsel heeft vrijdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. In de rijrichting van Weert naar Maastricht was een bestuurder met zijn motor achterop een personenauto gebotst.

De motorrijder kwam ten val en raakte zwaargewond. Een traumahelikopter landde op de snelweg voor medische bijstand. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd werd deze met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De trauma-arts hoefde niet mee. De bestuurder van de personenauto was met de schrik vrijgekomen.

Vanwege de hulpverlening en de traumahelikopter moest de snelweg A2 in beide rijrichtingen tijdelijk worden afgesloten voor het verkeer. De motor en auto raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger.

Druk op de snelweg

Het is vandaag druk op de snelweg. Mede omdat de herfstvakantie is begonnen. Door de drukte ontstaan er zogenaamde ‘spookfiles‘. Dit heeft eerder vandaag al geleid tot een kop-staart botsing bij Maarheeze. Mocht je de snelweg opgaan vandaag, wees extra alert.

Bekijk een video via: https://youtu.be/LUg58r3pq-s

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie