Werkzaamheden Boshoverbrug stilgelegd, pontje uit de vaart

Momenteel vinden er werkzaamheden plaats aan de Boshoverbrug in Weert. Deze week werd gestart met de werkzaamheden op de brug. Er is tijdens deze werkzaamheden een onvolkomenheid ontdekt waarna men heeft besloten om de werkzaamheden op de brug tijdelijk stil te leggen. Onder de brug worden de werkzaamheden voortgezet.

“Tijdens de werkzaamheden bleek dat de situatie in het werk, op sommige aspecten niet overeenkwam met de situatie zoals op de aanlegtekeningen. Er wordt nu onderzocht welke gevolgen dit heeft voor de werkzaamheden en de planning”, zo licht een woordvoerster van de Gemeente Weert toe.

Veerpontje uit de vaart

Vanaf morgen gaat het veerpontje voor fietsers uit de vaart. Fietsers kunnen dan weer tijdelijk gebruik maken van de brug. De gaten in wegdek zijn afgedekt. Naar verwachting kan er komende donderdag meer informatie worden verstrekt over het verdere verloop van het project..