Win één van de vier WTF bierpakketten

1 reactie

Winactie – De organisatie van WTF festival kan met trots melden dat het programma Weert Totaal Festival de herfst editie rond is, op alle gebied: de brouwerijen, de speciaalbieren die ze meebrengen, de wijnen, de cocktails, de muziek en het eten.

Vanaf 15.00 uur kan er genoten worden van meer dan 50 speciaalbieren van De Brouwschuur, De Pimpelier, Oldskool Brewery, De Natte Gijt, Kwakboks, Muifels Brouwerij, Vandeoirsprong en Kraftbier.

De wijnen komen van wijnhuis Beaugrim. Zij presenteren kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Cocktails worden professioneel geshaked door J.D. Hospitality.

Livemuziek is er van StringsAttached, R3wind Acoustic, Autumn Leaves, Wax Attack en CREST. De DJ gedurende de dag is Raf Senden en het eten wordt verzorgd door Wok on Tour en Frietwagen Someren.

Entreekaarten inclusief een gratis WTF proefglas en een speciaalbier naar keuze zijn nog te koop voor € 10,- via de website https://www.facebook.com/weerttotaalfestival/

Datum: zaterdag 23 oktober
Aanvang: 15.00 uur

Ter promotie van het evenement mogen we vier bierpakketten verloten onder de juiste inzenders van de onderstaande prijsvraag. In het pakket zitten acht speciaalbier flesjes van de Brouwschuur + twee bierglazen t.w.v. 25 euro.

Update:
De prijsvraag is afgelopen. De winnaars zijn bekend:

– Y. van Dooren
– L. Schoenmaekers
– M. Aspers
– J. Strijbos

Bekijk je deze prijsvraag via de app van WdG? Klik dan hier of ga naar de site om deel te nemen.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 21 oktober 2021 23.59u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van het WTF festival. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Het WTF festival kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. De prijsvraag dient afgehaald te worden op de festivallocatie (zaterdag 23 oktober). De winnaars krijgen op vrijdag 22 oktober per e-mail bericht van WdG (dus check ook ff je spambox die dag).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie