Tungelroy laat zien wat het allemaal te bieden heeft

Onder de noemer ‘Tungelroy laat weer(t) van zich horen’ lieten de dorpsbewoners zondag zien wat het Weerter kerkdorp allemaal te bieden heeft. En dat is veel meer dan de mensen denken.

In het MFA en de Barbarakerk werden verschillende muzikale optredens gegeven. De Kemperveldweg was tot aan de Barbarakerk afgezet vanwege de marktkraampjes waar de plaatselijke ondernemers en verenigingen zich presenteerden.

Ook sport en spel kwamen aan bod. Bij het JOP veldje stond een springkussen en was KinderVakantieWerk actief aanwezig. Bij de handboogvereniging kon er weer geschoten worden met pijl en boog en luchtbuksen. De oudervereniging gaf instructies over koersbal en ook de dames van gymclub Crescendo waren aanwezig. Wethouders Geelen en Van den Heuvel kwamen ook een kijkje nemen en waagden een schot bij de handboogvereniging.

Bekijk de video via: https://youtu.be/3jT3qBoug0M